Top
Beauty Art School

Despre noi

Tendința generală este revenirea la un aspect natural, cu trăsături naturale și fără exagerări inestetice

Curs microblading, micropigmentare, extensii gene false Andrada Voiculescu

Andrada

International Master & Trainer
Curs microblading, micropigmentare, extensii gene false Sebi

Sebi

Microblading & Trainer Assistant
Curs microblading, micropigmentare, extensii gene false

Christi

General Manager

În anii `80 se purtau sprâncenele foarte pensate și destul de arcuite. Un fel de remember al începuturilor lui 1900, când doamnele păreau veșnic mirate, din cauza pensării excesive.

Iată că în vremurile noastre, tendința generală este revenirea la un aspect natural, cu trăsături naturale și fără exagerări inestetice.

Evident, ca în fiecare epocă, avem parte din nefericire și de extreme și încercări nereușite, iar pentru a nu avea parte de astfel de experiențe, cel mai bun lucru este să apelezi la un profesionist adevărat.

Indiferent că îți plac mai subțiri sau mai groase, mai arcuite sau mai drepte, sprâncenele sunt poate cea mai importantă trăsătură a feței, acoperișul ochilor, aș spune, pentru că ele pot schimba radical un portret, iar niște sprâncene corecte pot îmbunătăți considerabil expresia și frumusețea unei femei.

Ce se întâmplă atunci când moda pensatului excesiv, o boală sau pur și simplu natura potrivnică te lasă fără sprâncene?

Ei bine, se poate recurge la machiajul sprâncenelor, dar acest fapt devine în timp o corvoadă ritualică, iar acest lucru poate fi ușor înlocuit acum de tehnologiile cu care se pot obține sprâncenele perfecte cum ar fi tatuajul semipermanent/micropigmentare si/sau microblading.

Reset Password