Top
Beauty Art School

Curs Dermopigmentare Micropigmentare

Pentru programari, cursuri si alte informatii, nu ezitati sa ne contactati

Micropigmentare
În anii `80 se purtau sprâncenele foarte pensate și destul de arcuite. Un fel de remember al începuturilor lui 1900, când doamnele păreau veșnic mirate, din cauza pensării excesive.

Iată că în vremurile noastre, tendința generală este revenirea la un aspect natural, cu trăsături naturale și fără exagerări inestetice.

Evident, ca în fiecare epocă, avem parte din nefericire și de extreme și încercări nereușite, iar pentru a nu avea parte de astfel de experiențe, cel mai bun lucru este să apelezi la un profesionist adevărat.

Indiferent că îți plac mai subțiri sau mai groase, mai arcuite sau mai drepte, sprâncenele sunt poate cea mai importantă trăsătură a feței, acoperișul ochilor, aș spune, pentru că ele pot schimba radical un portret, iar niște sprâncene corecte pot îmbunătăți considerabil expresia și frumusețea unei femei.

Ce se întâmplă atunci când moda pensatului excesiv, o boală sau pur și simplu natura potrivnică te lasă fără sprâncene?

Ei bine, se poate recurge la machiajul sprâncenelor, dar acest fapt devine în timp o corvoadă ritualică, iar acest lucru poate fi ușor înlocuit acum de tehnologiile cu care se pot obține sprâncenele perfecte cum ar fi tatuajul semipermanent/micropigmentare si/sau microblading.

TEHNICA  DE MICROPIGMENTARE

Acest procedeu are ca finisaj final un aspect fin al sprâncenelor, ce par a fi conturate cu produse de make-up. Se mai numesc și ombre brows, tocmai pentru că par a fi pictate.

Urmărind o linie continuă acest tip de tehnică este recomandată pentru conturarea ochilor ( se crează un machiaj de lungă durată prin crearea unei linii fine sau mai groase de contur, asemănătoare tușului de ochi) și a buzelor (acestea pot fi pigmentate și în totalitate, nu doar pe contur).

Când vorbim despre această tehnică destul de bine cunoscută, trebuie spus că ea se realizează cu ajutorul unui aparat clasic de tatuat cosmetic. Este important ca după prima ședință, să se revină la corecție ca. 28 zile. Poate de multe ori nu mai este nevoie de o astfel de operațiune, dar asta va decide tehnicianul tău. El va știi dacă și unde trebuie definitivată culoarea, forma, dacă este necesară adăugarea de noi nuanțe pe zonele unde s-a estompat deja pigmentul.

CURSURI:

Tehnica micropigmentării este foarte căutată încă, tocmai de aceea Beauty Art School by Andrada Voiculescu organizează periodic, cursuri de inițiere și aprofundare în această specializare. Un atu oferit cursanților este faptul că vor avea ocazia să învețe și să facă practică chiar pe modele umane, iar după 28 de zile de la absolvire pot veni gratuit la efectuarea retușului.

Cursurile de inițiere și aprofundare în tehnica microblading de asemenea fac parte din oferta Beauty Art School by Andrada Voiculescu. Aceste cursuri sunt destinate tuturor celor care doresc să dezvolte ulterior o proprie afacere în acest domeniu și de ce nu, să își creeze o carieră în acest sector al înfrumusețării.

Participanților la cursuri li se oferă masa gratuită pe perioada școlarizării și toți absolvenții cursurilor beneficiază de suport teoretic și practic pe perioadă nelimitată, din partea trainerului Andra Voiculescu.

Curs micropigmentare

Reset Password