Top

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

În anii `80 se purtau sprâncenele foarte pensate și destul de arcuite. Un fel de remember al începuturilor lui 1900, când doamnele păreau veșnic mirate, din cauza pensării excesive.

Iată că în vremurile noastre, tendința generală este revenirea la un aspect natural, cu trăsături naturale și fără exagerări inestetice.

Evident, ca în fiecare epocă, avem parte din nefericire și de extreme și încercări nereușite, iar pentru a nu avea parte de astfel de experiențe, cel mai bun lucru este să apelezi la un profesionist adevărat.

Indiferent că îți plac mai subțiri sau mai groase, mai arcuite sau mai drepte, sprâncenele sunt poate cea mai importantă trăsătură a feței, acoperișul ochilor, aș spune, pentru că ele pot schimba radical un portret, iar niște sprâncene corecte pot îmbunătăți considerabil expresia și frumusețea unei femei.

Ce se întâmplă atunci când moda pensatului excesiv, o boală sau pur și simplu natura potrivnică te lasă fără sprâncene?

Ei bine, se poate recurge la machiajul sprâncenelor, dar acest fapt devine în timp o corvoadă ritualică, iar acest lucru poate fi ușor înlocuit acum de tehnologiile cu care se pot obține sprâncenele perfecte cum ar fi tatuajul semipermanent/micropigmentare si/sau microblading.

TEHNICA MICROBLADING

Apărută ca necesitate în obținerea unui aspect cât mai natural, tehnica microblading conferă artistului tatuator o facilitate cât mai mare în realizarea unor sprâncene ce par a fi sculptate de mama natură. Instrumentul folosit permite realizarea de grafisme fir cu fir, ce dau profunzime, formă și naturalețe designului ales. Până la realizarea propriu zisă a tatuajului însă, trebuiesc parcurși niște pași importanți, iar acest lucru se face doar alături de tehnicianul care va realiza lucrarea în sine. Este foarte important să se efectueze măsurători specifice, pentru a reda cât mai real, modul natural optim al sprâncenelor. Doar ascultând sfatului unui profesionist calificat vei avea forma perfectă și corectă. Dacă nu este încă foarte clar care este diferența dintre micropigmentare și microblading,  atunci e important de știut că această tehnică impune folosirea unui stilou, în capătul căruia este atașată o microlamă formată din mai multe ace, și deși poate părea o intervenție destul de chinuitoare, chiar nu este. Este absolut normal să simți un ușor disconfort, dar nu este deloc tragic. Este o operațiune extrem de meticuloasă, care se desfășoară pe perioada de ca. două ore. Cum rezultatele durează între 3 și 5 ani, când culorile încep să de estompeze ușor, e bine de știut că tehnicianul acordă o mare atenție la detalii. De aceea, nu te lăsa păcălită de cei care îți spun că într-o oră e gata totul.  Culorile folosite în trasarea firelor de sprânceană, sunt doar organice și de foarte bună calitate. Nu există riscul ca în timp, culorile să se transforme în nuanțe de verde, albastru sau roșu ca in cazul pigmentilor cu oxid de fier.

Cea mai bună parte a realizării sprâncenelor prin tehnica microblading este faptul că imediat după intervenție poți ieși pe stradă, în comunitate, fără să ai probleme legate de un aspect inestetic dat de această operațiune. Procesul de vindecare completă durează între 20 și 30 de zile, evident în funcție de tipul de piele și organismul fiecăruia, iar după aproximativ o lună de zile, este recomandată o nouă întâlnire cu tehnicianul, pentru eventuale retușuri. De asemenea, partea de întreținere de după nu este deloc costisitoare, dar bineînțeles, tehnicianul ales îți va da cele mai bune sfaturi în această privință.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.92″]

CURSURI:

Tehnica micropigmentării este foarte căutată încă, tocmai de aceea Beauty Art School by Andrada Voiculescu organizează periodic, cursuri de inițiere și aprofundare în această specializare. Un atu oferit cursanților este faptul că vor avea ocazia să învețe și să facă practică chiar pe modele umane, iar după 28 de zile de la absolvire pot veni gratuit la efectuarea retușului.

Cursurile de inițiere și aprofundare în tehnica microblading de asemenea fac parte din oferta Beauty Art School by Andrada Voiculescu. Aceste cursuri sunt destinate tuturor celor care doresc să dezvolte ulterior o proprie afacere în acest domeniu și de ce nu, să își creeze o carieră în acest sector al înfrumusețării.

Participanților la cursuri li se oferă masa gratuită pe perioada școlarizării și toți absolvenții cursurilor beneficiază de suport teoretic și practic pe perioadă nelimitată, din partea trainerului Andra Voiculescu.

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Apel la Activitate” title=”Curs – Seminar Microblading” button_url=”http://www.beautyartschool.ro/contact/” url_new_window=”on” button_text=”Înscrie-te acum la următorul curs!” use_background_color=”on” background_color=”#e01d1d” background_layout=”dark” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]
[/et_pb_cta][et_pb_gallery gallery_ids=”4522,4525,4533,4532,4524,3494,3498″ fullwidth=”on” show_title_and_caption=”off” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”on” auto_speed=”2500″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” _builder_version=”3.0.92″ orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#e01d1d” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″]
[/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Reset Password