Top
Beauty Art School

Curs extensii de gene

Pentru programari, cursuri si alte informatii, nu ezitati sa ne contactati

Ochii, ferestrele sufletului sunt primul lucru pe care îl vezi atunci când cunoști o persoană.

Frumusețea ochilor nu este dată doar de o culoare pătrunzătoare, ci de întreg ansamblu al privirii. Vălurile care se deschid și adie frumos în fața ferestrelor, și anume genele, sunt cele care creează profunzime, făcând astfel, din orice formă a ochiului ai avea, o privire misterioasă și elegantă, care nu poate fi uitată.

Extensiile de gene sunt cea mai la îndemână soluție atunci când nu beneficiezi de gene naturale foarte bogate sau pur și simplu vrei să adaugi un plus celor existente, tocmai pentru a te bucura de o privire elegantă.

De ce să alegi să îți aplici gene false:

1.Vei avea gene mai dese –  între 150 și până la 400 de fire pe un ochi – mai lungi și mai curbate
2.Vei scăpa de stresul zilnic al machiajului cu rimel care poate curge în situații de altfel normale (plajă, soare, piscină)
3.Vei avea o privire naturală, elegantă, cu o profunzime aparte
4.Vrei să ai un aspect îngrijit la orice oră din zi sau din noapte
5.Crezi în puterea fermecătoare a privirii

De ce BLINK lashes?

Pentru că sunt producători specializați de produse specifice, cu o mare experiență internațională. La BLINK Lashes găsești nenumărate tipuri de gene fir cu fir, pe diverse curburi, texture (mătase, păr de nurcă), grosimi și lungimi, naturale sau extreme, în diferite culori, astfel că orice imagine dorești pentru ochii tăi, este posibilă. BLINK Lashes oferă o gamă extinsă de produse de îngrijire și hidratare a genelor după aplicare și acordă o atenție sporită la protejarea pielii sensibile din jurul ochilor. BLINK, care se referă la clipitul ochiului, vine cu o largă expertiză în industria înfrumusețării privirii, astfel că propune stiliștilor colaboratori nu doar o serie de produse, ci și o deschidere vastă în colaborări pe partea de producție.

Cum se face aplicarea?

Împreună cu stilistul BLINK Lashes vei alege extensiile potrivite ochilor tăi. Apoi, începe aplicarea în sine, care nu este altceva decât un răsfăț, deoarece nu prezintă niciun fel de durere sau disconfort. Genele inferioare sunt protejate de o bandă specială, iar pe cele superioare se aplică extensiile BLINK Lashes, câte un fir pe fiecare fir de geană naturală. Adezivul folosit la aplicare este unul special creat de tehnicienii BLINK Lashes, pentru a proteja geana naturală și a nu irita în niciun fel chiar și ochii cei mai sensibili.

Vrei să devii stilist de extensii de gene ?

Beauty Art School by Andrada Voiculescu îți oferă ocazia de a participa la cursurile de stilist extensii gene fir cu fir. Astfel poți intra în echipa BLINK Lashes România și te vei putea bucura de o comunitate de oameni specializați în acest domeniu.

Ce înveți la cursuri:
1. Tehnici de aplicare/ teorie și practică pe model uman
a. Curs de bază gene false fir cu fir, manunchi – smoc, banda
b. Seminar tehnica gene false 2D, 3D
c. Seminar tehnica gene false Russian Volume, Hollywood Volume
2. Cum pot fi corectate formele ochilor pentru a înfrumuseța privirea
3. Despre produsele BLINK Lashes
4. Îngrijirea genelor după aplicare/ retuș
5. Cum să consiliezi clientele în alegerea variantei optime
6. Noțiuni de: igienă, protecția muncii, îndeplinirea condițiilor sanepid, marketing etc

Cursurile se desfășoară periodic și toți participanții primesc după absolvire suport tehnic nelimitat.

Curs extensii de gene fir cu fir, Seminar 2D,3D si Russian Volume

Reset Password